Petitchef

Budinca de gris cu zahar ars

Desert
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A facut reteta din jumatate de cantitate si a fost mai mult decat suficient pentru nazdravanul meu. A mancat impreuna si am facut jumi juma : el a papat toate fructele dar si o mare parte din budincuta.
  • Cum se procedeaza:
    4 linguri de zahar se topesc pe foc mic cu grija sa nu se arda. Cu zaharul topit de tapeteaza vasul si se lasa la racit.
  • Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga zaharul si grisul, apoi laptele si se omogenizeaza bine.
  • Compozitia obtinuta se toarna in vasul tapetat cu zahar ars si apoi se pune la cuptor la bain marie. Se verifica cu o scobitoare daca este gata.
  • Se rastoarna pe o farfurie si se portioneaza. Zaharul ars a devenit sirop si va da un gust excelent acestei budinci. Dupa preferinta, se serveste cu fructe.
  • E m-a grabit putin asa ca a cam distrus budinca cand am rasturnat-o pe farfurie. Gustul a fost suficient de bun incat sa nu imi para rau ca i-a distrus putin aspectul.


Poze

Budinca de gris cu zahar ars
Budinca de gris cu zahar ars - poza 2
Budinca de gris cu zahar ars - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
Biscuiti cu unt de arahide - fara zahar adaugat
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Placinta cu zahar
Placinta cu zahar
8 porții
3 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Crema catalana - verisoara cremei de zahar ars Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Cum se fac galuste pufoase din gris? Cum se fac galuste pufoase din gris?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează