Petitchef

Capsuni cu frisca si bezele

Este un desert usor si delicat.
Desert
3 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Frisca lichida se bate, cu mixerul sau telul.
    Se taie capsunile daca sunt prea mari si se adauga la frisca. Cu cat capsunile sunt mai proaspete, cu atat mai delicios iese. avut congelate, dar gustul pot spune ca nu se compara. Se da la frigider, pentru cel putin 30 de minute.
  • Bezelele se sfarama, sau se "rup" in bucati mai mici si se adauga la compozitie. Aceasta operatiune trebuie efectuata inainte de servire, in acest fel bezelele vor ramane crocante, si nu se vor inmuia de la frisca.
  • Se amesteca totul si se pune in cupe. Se poate orna cu capsuni proaspete. Repet, acest desert nu da gres!


Poze

Capsuni cu frisca si bezele, poza 1
Capsuni cu frisca si bezele, poza 2
Capsuni cu frisca si bezele, poza 3
Capsuni cu frisca si bezele, poza 4
Capsuni cu frisca si bezele, poza 5
Capsuni cu frisca si bezele, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bezele vegane cu aquafaba
Bezele vegane cu aquafaba
6 porții
1 h 50 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Bezele Caciula lui Mos Craciun
Bezele Caciula lui Mos Craciun
15 porții
1 h 45 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu capsuni si crema de patiserie
Tarta cu capsuni si crema de patiserie
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete 10 Secrete pentru o frisca perfecta! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.