Chec cu morcovi si portocale

Chec cu morcovi si portocale
Desert
8 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

8

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6
leo53, 20/11/2016

Foarte buna reteta si rezultatul e pe masura.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/09/2015

Am folosit acest chec,ca blat de tort. Este umed,pufos si in combinatie cu ciocolata sau crema de nuci e excelent. Am uimit musafirii de fiecare data cu acest blat

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
06/03/2015

Arata super bine si cred ca e si foarte bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/01/2014

E super reteta , am facut-o de multe ori, si ca oricare alta bucatareasa, a trebuit sa mai fac eu niste modificari :P...am inlocuit o parte din ulei cu sucul de la o portocala, in general cam 60-80ml de suc si restul ulei, si am mai adaugat si nuca (sunt fan mare al nucii), e excelent :)

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
01/11/2013

Excelenta!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
25/11/2016

Dar de unde miros de portocale .Se refera in treacat la preparare ca ar fi vorba de coaja de portocala rasa.Mi se pare putin o portocala la cata faina ,zahar si morcovi sunt trecute la ingrediente.As mai sugera mai putin zahar ,tinand cont ca morcovul este o leguma dulce.

(0) (0) abuz
19/11/2016

F Buna

(0) (0) abuz
19/11/2016

Prea bun si prea sanatos.

(0) (0) abuz
19/11/2016

Ideea ca ar putea fi folosit ca blat de tort este extraordinara! Voi incerca si eu. Daca voi face chec, de asemenea voi adauga si eu nuca sau fulgi de ciocolata

(0) (0) abuz
19/11/2016

Pare excelent. Eu am mai preparat prajituri cu morcovi si intr-adevar sunt excelente. O incerc azi negresit!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 6



+