Petitchef

Flan de queso (flan de branza)

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul. Intr-o craticioara se pune zaharul si apa cat sa il acopere si se pune pe foc. Cand zaharul incepe sa isi schimbe culoarea se ia de pe foc si se toarna in forme cat sa acopere fundul acestora.
  • Se poate face si in alte forme individuale sau una mare nu conteaza. Se toarna amestecul preparat in forme peste caramel.Se pun formele intr-o oala , in cazul meu cucta , si se toarna apa cu grija sa nu intre in forme, cam trei sfert din inaltimea formelor.
  • Se pune oala pe foc . la foc mic ,si cand incepe sa fiarba se lasa 5 minute in cucta si 8 minute in oala normala cu capac. Se poate face si in microunde si se lasa 2-3 minute

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Poze

Flan de queso (flan de branza), poza 1
Flan de queso (flan de branza), poza 2
Flan de queso (flan de branza), poza 3
Flan de queso (flan de branza), poza 4
Flan de queso (flan de branza), poza 5
Flan de queso (flan de branza), poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Flan de cocos la multicooker
Flan de cocos la multicooker
8 porții
3 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Flan cu nuca de cocos
Flan cu nuca de cocos
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Tofu – Branza de Asia! Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.