Petitchef

Napolitane cu caramel

Altele
6 porții
25 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-o cratita se pune la topit jumatate din cantitatea de zahar. In paralel, galbenusurile se freaca bine cu restul de zahar, se adauga margarina taiata bucati mai mici, si se pune totul la topit pe foc mic pana amestecul se fluidifica si se deschide la culoare.
  • Amestecati mereu in ambele cratite! Apoi se toarna zaharul topit peste amestecul cu galbenusuri si se omogenizeaza , dupa care se ia de pe foc.
  • Se pregateste prima foaie de napolitana, crema calda se toarna in mijlocul foii apoi se intinde pe toata suprafata. Se pune urmatoarea foaie de napolitana presand usor si repetam operatiunea pana la ultima foaie.
  • Se acopera cu o tava peste care se pune o greutate si se lasa asa pana a doua zi. Se taie cu un cutit bine ascutit in formele dorite.


Întrebări:




Comentarii:

Elena, 21/09/2018

Buna prajitura

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/03/2012

Bine

(0) (0) Abuz
07/02/2012

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
4 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Tartalete cu caramel si ciocolata
Tartalete cu caramel si ciocolata
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Caramel de curmale
Caramel de curmale
6 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Mere in caramel – amintiri dulci ale copilariei Mere in caramel – amintiri dulci ale copilariei

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează