Petitchef

Gelatina de branza de vaci dietetica

Desert
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Branza de vaci se trece prin sita, se inmoaie gelatina 1/2 ora in apa rece si se dizolva in doua linguri de apa fierbinte.
  • Se amesteca branza cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si gelatina. Se toarna intr-o forma umezita si se da la rece.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează