Petitchef

Briose cu branza de vaci

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
  • (4.22/5 - 9 voturi)
  • 1
  • 2
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g branza vaci

4 linguri cu varf nuca cocos

doua oua

7 linguri zahar

doua linguri cacao

un praf de copt

putina sare

250-300 ml iaurt

doua  linguri ulei

o lingura amidon

faina- cat cuprinde

Preparare

  • Branza de vaci o amestecam cu nuca de cocos, un ou, o lingura de amidon, doua linguri de zahar . Formam bilute pe care le repartizam in formele de briose care in prealabil au fost unse cu unt si tapetate cu faina.
  • Iaurtul il amestecam cu zaharul, uleiul si oul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea.
  • Cantitatea de faina nu pot sa v-o zic exact. Trebuie sa obtinem un aluat de consistenta celui de chec, ca o smantana groasa.
  • Cu o lingura repartizam aluatul peste bombitele de branza dar lasam loc in forma cam de grosimea unui deget pentru ca vor creste.
  • Intoducem in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 20-25 minute. Facem testul cu scobitoarea.


Comentarii:

22/03/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaCartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: