Petitchef

STRUDEL CU BRANZA DE VACI SI MERISOARE

Desert
6 porții
15 min
20 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • 1. Lasam la hidratat merisoarele intr-un pahar de apa calduta in amestec cu coniac ( sau rom ) pentru cca 15 minute, timp in care vom pregati umplutura!

    2. Branza de vaci se amesteca cu zaharul , oul si smantana pana la obtinerea unui amestec omogen , apoi vom adauga si merisoarele scurse de apa ( eventual lasate pe un servet de bucarie sa se absoarba umezela! Se aromeaza dupa gust cu coaja de lamaie rasa sau vanilie!
    . Foaia dezghetata de aluat se va imparti in 3 parti egale ( imaginar), iar pe bucata din mijloc se va intinde umplutura de branza!
    4.Lateralele aluatului se vor taia in fasii egale de cca 1 cm-1,5 cm...se vor pune altrenativ apoi una peste alta de la stanga la deapa, de la dreapta la stanga...pana terminam tot aluatul! Cand strudelul este gata il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, il ungem cu un amestec de ou si lapte, apoi presaram cu zahar brun.Dam la cuptor ptr cca 20 min., pana cand este rumenit!
    5.Se portioneaza rece si se serveste cu mare pofta!


Poze

STRUDEL CU BRANZA DE VACI SI MERISOARE
STRUDEL CU BRANZA DE VACI SI MERISOARE - poza 2
STRUDEL CU BRANZA DE VACI SI MERISOARE - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

24/03/2015

Un deliciu

(0) (0) Abuz
24/03/2015

Slabut

(0) (0) Abuz
24/03/2015

Intr-adevar creeaza mare pofta!

(0) (0) Abuz
24/03/2015

Imi place!

(0) (0) Abuz
13/02/2015

Buna tare!

(0) (0) Abuz
14/04/2013

Super tare ideea cu crestatul. Arata de parca ai fi la cine stie ce restaurant.

(0) (0) Abuz
30/01/2013

Excelenta ideea cu aluatul franjurat!Felicitari!

(1) (0) Abuz
28/05/2012

Gustos

(0) (0) Abuz
30/12/2011

Vorbesti in numele lui Catavencu si il citezi pe Caragiale cand spui: "care-au durat aproape 30 de ani"? Nu ai inteles insa chintesenta expresiei! Era vorba de lupte seculare care au durat aproape 30 de ani!
Aceasta expresie caaracterizeaza pe cineva care vobeste emfatic, fara sa cunoasca notiunea exacta a unor cuvinte si care sustine, ca si eroul lui Caragiale, ca lupta seculara dureaza ?30 de ani.
Ce legatura au toate acestea cu strudelul numai tu stii! A, era sa uit, poate ai vrut sa ne exemplifici cum se potriveste nuca in perete!

(0) (1) Abuz
DIANA30
DIANA30, 01/06/2011

FB

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează