Gem de prune galbene - mermelada de ciruelas amarillas
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Gem de prune facut in casa
-
Gem de caise - petitchef
-
Brioches tressées cu gem de caise
-
Croffle, croissantul în stil vafă cu gem de smochine, brânză de capră și șuncă maturată iberică
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se ia samburi de la prune si se pune cu zaharul , la frigider intre 12h-24h. Dupa care se pune la fiert la foc mediu , cam dupa 10 minute incepem sa luam spuma si in acelas timp luam si cojile .
- Se fierbe cam 30-40 minute , se pune in borcane sterilizate .
- Borcanele se acopere cu o paturica, iar a doua zi se fierbe la bain-marin timp de 20-30 minute si santem siguri ca nu se va strica.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!