Petitchef

Gogosi cu dovleac

Desert
8 porții
35 min
15 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1/2 kg dovleac ras

1/2 kg faina

2 oua

1 ceasca zahar

coaja rasa de lamaie

1/2 ceasca de lapte caldut amestecat cu 1 lingurita de drojdie

1 praf de sare

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele, obtinandu-se un aluat omogen care se lasa cca 1/2 h la dospit..
    Se iau gogosele cu lingura din aluatul dospit si se pun la prajit in ulei incins..
    Se pudreaza cu zahar vanilat.

Întrebări:




Comentarii (53):

19/12/2013

Good

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/10/2013

Mi-au iesit fff bune si sunt ff usor de facut .

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Eugenia, 08/12/2019

Foarte bune..le fac de foarte multă vreme.

(0) (0) Abuz
03/11/2016

De care dovleac ati folosit?

(0) (0) Abuz
11/09/2015

Naspa

(0) (0) Abuz
20/10/2014

Dupa cum arata in poza arata excelent si abia astept sa l-e fac.

(0) (0) Abuz
06/03/2014

Am incercat si este foarte buna

(0) (0) Abuz
03/01/2014

Merita sa incercati

(0) (0) Abuz
ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 20/12/2013

Bunisor

(0) (0) Abuz
19/12/2013

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi umplute cu gem si nuttela
Gogosi umplute cu gem si nuttela
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gogosi inelus
Gogosi inelus
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gogosi fragede (reteta video)
Gogosi fragede (reteta video)
15 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gogosi pufoase - Petitchef
Gogosi pufoase - Petitchef
20 porții
1h10m
Ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.