Petitchef

GOGOSI / DONUTS LA CUPTOR

Desert
2 porții
40 min
55 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • In laptele usor caldut se dizolva drojdia si zaharul.Amestecul de lapte se mixeaza cu restul ingredientelor si se lasa la dospit ca. 30 min intr-un loc caldut.Intr-e timp se incinge cuptorul la 180°C.
  • Formele de gogosi se ung cu ceva ulei,asta chiar daca sint antiaderente, deoarece ajuta ca gogosii sa nu iese prea uscati.Cu o lingura sau cu un cornet/punga de spritat se pune in fiecare adincitura aluat de gogosi,atit cit adincitura sa fie plina 1/2 sau 2/3.
  • Cu o llingurita sau o pensula inmuiata in ulei se niveleaza aluatul deasupra si se lasa la dospit ca. 2m min.Se introduc in cuptorul deja incins pentru ca. 20-25 de min.
  • Se scot din cuptor si se lasa in forme citeva minute dupa care se pot pudra cu zahar sau cel mai bine cu glazura.Glazura impiedica ca gogosile sa piarda din umeditate si ramin pe timp mai indelungat prospeti

Rețete inrudite

YouTube


Poze

GOGOSI / DONUTS LA CUPTOR, poza 1
GOGOSI / DONUTS LA CUPTOR, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Croissante friganele la cuptor
Croissante friganele la cuptor
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătim dovleceii la cuptor?
Cum să gătim dovleceii la cuptor?
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.