Petitchef

Jeleuri de struguri

Desert
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • 6 pahare de vin se pun la frigider sa se racesca . Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Intre timp sucul de struguri se pune la fiert cu 125 ml zahar. Se clocoteste 4-5 minute si se ia de pe foc.
  • Se adauga gelatina scursa si se amesteca pana se dizolva. Se lasa sa se racoreasca si se distribuie in paharele de vin. Se lasa sa se inchege 4 ore.
  • Boabele de struguri se dau prin albus de ou batut si apoi prin zaharul ramas si se lasa sa se intareasca. Se servesc jeleurile cu boabe de struguri glasate si frunze de menta.
  • Milkshake cu struguriSuc de struguriMancare de varza murata cu struguriJeleuri cu portocale si sampanieTarta cu struguriPere inabusite in suc de struguri.
  • Salata-cocktail de fructeSalata de fructe cu castravetiSendvisuri cu branza si struguriShanghai specialPui curry cu struguriMust de struguri fiertDesert bavarez cu vanilieSalata de pere si struguriCheesecake Tutti Frutti.

Rețete inrudite

YouTube

Jeleuri ousor



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Compot din boabe de struguri
Compot din boabe de struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu crema de iaurt si struguri
Tort cu crema de iaurt si struguri
8 porții
3 ore
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mojito royal cu prosecco
Mojito royal cu prosecco
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Cateva curiozitati despre struguri Cateva curiozitati despre struguri Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei