Petitchef

Struguri, blue cheese si miez de nuca

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
100 g branza cu mucegai albastru

2-3 linguri apa se transforma in pasta

Preparare

  • Ne mai trebuie un ciorchine se struguri fara samburi si nuca (macinata mai fin decat in imagine) pentru tavalit boaba de strugure, cantitatea este in functie de marimea ciorchinelui.
  • Fiecare boaba se trece prin pasta de branza apoi se tavaleste prin nuca si se pune pe un platou.Sugestie: pentru o prezentare mai formala se poate reforma ciorchinele pe platou, apoi orna cu frunze si carlionti din foietaj.

Poze

Struguri, blue cheese si miez de nuca, poza 1
Struguri, blue cheese si miez de nuca, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

23/09/2015

Ador branza cu mucegai. e mai greu cu gasitul strugurilor fara samburi.foarte rar am gasit pe la kaufland.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu nuca
Tort cu nuca
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Marmelada de prune cu miez de nuca
Marmelada de prune cu miez de nuca
8 porții
2h25m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Placinta cu nuca si struguri fara samburi
Placinta cu nuca si struguri fara samburi
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.