Petitchef

Struguri, blue cheese si miez de nuca

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ne mai trebuie un ciorchine se struguri fara samburi si nuca (macinata mai fin decat in imagine) pentru tavalit boaba de strugure, cantitatea este in functie de marimea ciorchinelui.
  • Fiecare boaba se trece prin pasta de branza apoi se tavaleste prin nuca si se pune pe un platou.Sugestie: pentru o prezentare mai formala se poate reforma ciorchinele pe platou, apoi orna cu frunze si carlionti din foietaj.

Rețete inrudite

YouTube

Struguri cu proseco



Poze

Struguri, blue cheese si miez de nuca
Struguri, blue cheese si miez de nuca - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

23/09/2015

Ador branza cu mucegai. e mai greu cu gasitul strugurilor fara samburi.foarte rar am gasit pe la kaufland.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu varză roșie și nucă
Paste cu varză roșie și nucă
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu nuca si ciocolata
Chec cu nuca si ciocolata
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bilute energizante
Bilute energizante
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati reale Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează