Petitchef

Struguri, blue cheese si miez de nuca

Altele
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
100 g branza cu mucegai albastru

2-3 linguri apa se transforma in pasta

Preparare

  • Ne mai trebuie un ciorchine se struguri fara samburi si nuca (macinata mai fin decat in imagine) pentru tavalit boaba de strugure, cantitatea este in functie de marimea ciorchinelui.
  • Fiecare boaba se trece prin pasta de branza apoi se tavaleste prin nuca si se pune pe un platou.Sugestie: pentru o prezentare mai formala se poate reforma ciorchinele pe platou, apoi orna cu frunze si carlionti din foietaj.

Poze

Struguri, blue cheese si miez de nuca, poza 1Struguri, blue cheese si miez de nuca, poza 2



Comentarii:

23/09/2015

Ador branza cu mucegai. e mai greu cu gasitul strugurilor fara samburi.foarte rar am gasit pe la kaufland.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheese sticks
Cheese sticks
6 porții
44 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Placinta cu nuca si struguri fara samburi
Placinta cu nuca si struguri fara samburi
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Marmelada de prune cu miez de nuca
Marmelada de prune cu miez de nuca
8 porții
2h25m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta cu branza si struguri
Tarta cu branza si struguri
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati realeNuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati realeDeserturi cu nuca de cocosDeserturi cu nuca de cocosCateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguriCateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: