-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Desert
-
Retete cu ciocolata
-
Rețete ciocolată simple
-
Cel mai simplu sufleu de ciocolata
Cel mai simplu SUFLEU DE CIOCOLATA
Preparare
-
Preincalziti cuptorul la 190 C. Ungeti bine ramekinurile (formele) cu unt.
-
Topiti untul si ciocolata intr-o cratita cu fund dublu la foc mic, sau pe baie de aburi.
-
Bateti cu mixerul, ouale, galbenusurile si zaharul pana se ingroasa compozitia.
-
Adaugati faina si bateti pana se omogenizeaza.
Acum adaugati si ciocolata topita, menta si sarea. Bateti pana se incorporeaza, nu mai mult.
-
Impartiti compozitia intre ramekinuri/forme si dati la cuptor. Coaceti-le cam 10 minute, pana cand marginile sunt "tzepene", dar mijlocul e inca umed.
-
Dupa ce le-ati scos din cuptor lasati-le sa se odihneasca 5-10 minute.
-
Se pot servi fie cum sunt in forme, sau, pentru o nota de eleganta, scoateti-le din forma si asezati-le pe farfurii individuale.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte buna,tentanta!!!!!!!!!
Foarte buna
Foarte buna
Super faina reteta incercati si voi
SIMPLU SI DELICIOS! 10