Petitchef

KREM A LA KREM

Desert
4 porții
25 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

BLAT:

CREMA:

GLAZURA:

Preparare

  • Se separa albusurile de galbenusuri albusurile se bat cu zaharul, pana obtinem o spuma ca de bezea
    Se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand bine.
  • Se adauga praful Creme Ole de ciocolata si se incorporeaza tot cu telul, de jos in sus tava de la cuptor se tapeteaza cu hartie de copt sau se unge cu unt.
  • Se toarna aluatul si se lasa la copt timp de 25-30 min, la 180 gr se lasa la racit, timp in care preparam crema intr-un vas se pun smantana, laptele, praful Creme Ole de vanilie.
  • Se mixeaza bine, pana obtinem o crema omogena
    cand blatul s-a racit, se intinde uniform peste el toata crema si se da la frigider pentru glazura, punem la foc mic apa cu zaharul, amestecand mereu.
  • Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga coniacul si ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul
    amestecam usor, pana cand toate sunt topite se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei.
  • Se intinde peste prajitura si se da inapoi la frigider cel putin 2-3 ore dar asta numai daca este posibil
    O sa va pun o poza cu praful si smantana, ca sa va usurez cautarile.


Poze

KREM A LA KREM
KREM A LA KREM - poza 2
KREM A LA KREM - poza 3
KREM A LA KREM - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Verrines de paște cu negresă si cremă chantilly
Verrines de paște cu negresă si cremă chantilly
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Irish cream
Irish cream
20 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ferrero rocher de casă
Ferrero rocher de casă
6 porții
6 h 20 m
Dificil
4.1 / 5
Rețetă Napolitain de casa
Napolitain de casa
8 porții
3 h 10 m
Ușor

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează