Petitchef

KREM A LA KREM

Desert
4 porții
25 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

BLAT:

CREMA:

GLAZURA:

Preparare

  • Se separa albusurile de galbenusuri albusurile se bat cu zaharul, pana obtinem o spuma ca de bezea
    Se adauga galbenusurile unul cate unul, amestecand bine.
  • Se adauga praful Creme Ole de ciocolata si se incorporeaza tot cu telul, de jos in sus tava de la cuptor se tapeteaza cu hartie de copt sau se unge cu unt.
  • Se toarna aluatul si se lasa la copt timp de 25-30 min, la 180 gr se lasa la racit, timp in care preparam crema intr-un vas se pun smantana, laptele, praful Creme Ole de vanilie.
  • Se mixeaza bine, pana obtinem o crema omogena
    cand blatul s-a racit, se intinde uniform peste el toata crema si se da la frigider pentru glazura, punem la foc mic apa cu zaharul, amestecand mereu.
  • Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga coniacul si ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul
    amestecam usor, pana cand toate sunt topite se lasa la racit pana ajunge la temperatura camerei.
  • Se intinde peste prajitura si se da inapoi la frigider cel putin 2-3 ore dar asta numai daca este posibil
    O sa va pun o poza cu praful si smantana, ca sa va usurez cautarile.


Poze

KREM A LA KREM, poza 1
KREM A LA KREM, poza 2
KREM A LA KREM, poza 3
KREM A LA KREM, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Flan de ciocolata fara gluten
Flan de ciocolata fara gluten
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
6 porții
1 h 57 m
Ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.