Petitchef

Lapte de pasare

Desert
3 porții
10 min
Foarte ușor
249 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 3
3 Oua

1/2 litru Lapte

75 gr Zahar pudra

1/4 Baton vanilie

Sare

Preparare

  • Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,cu vanilia cu sarea.Se toarna 1/4 l lapte si se pune la Bain -marie ,pana se face ca o ciulama.
  • Se lasa sa se raceasca . Se infierbanta restul de lapte .Se bat albusurile spuma ,si cand laptele da in clocot, se ia cate o lingura din albus ,si se pune in lapte .Se fac 4-5 bulgari din albus.
  • Se tin 2 ' se intorc si se mai tin 2' .Se scot pe o sita. Nu se pune albusul in laptele care fierbe in clocote.5. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarasi din albusuri.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (242g)
Calorii: 249Kcal
  • Carbo: 33.4g
  • Grăsimi: 7.7g
  • Grăsimi sat.: 2.9g
  • Proteine: 11.7g
  • Fibre: 0g
  • Zahăr: 32.8g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 11

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Lapte de pasare
Lapte de pasare
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Lapte de pasare
Lapte de pasare
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Lapte de pasare
Lapte de pasare
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Orez cu lapte si caramel sarat
Orez cu lapte si caramel sarat
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orez cu lapte - desertul copilarieiOrez cu lapte - desertul copilarieiDe ce sa consumam lapte de capra?De ce sa consumam lapte de capra?Pecorino - banza italiana din lapte de oaiePecorino - banza italiana din lapte de oaie

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: