Petitchef

Martipan - pasta de migdale

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Puneti migdalele in robotul de bucatarie si maruntiti-le fin. Adaugati zaharul pudra, albusurile, extractul si sarea. Si amestecati pana devine o pasta fina.
  • Impatriti pasta in portii de 1/2-cup si tineti-le in cutiii bine inchise.
    In frigider se pastreaza pana la o luna, iar in congelator pana la 3 luni.

Poze

Martipan - Pasta de migdale, poza 1
Martipan - Pasta de migdale, poza 2
Martipan - Pasta de migdale, poza 3
Martipan - Pasta de migdale, poza 4

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

19/10/2013

Super!!

(0) (0) Abuz
16/09/2013

Minunat!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
07/06/2013

Multumesc pentru reteta ,ma bucur ca am descoperit o.

(0) (0) Abuz
21/05/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
22/10/2012

Bravo!!!

(0) (0) Abuz
16/12/2011

Super de ajutor.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de martipan
Pasta de martipan
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Martipan
Martipan
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Martipan (marzipan) reteta de baza
Martipan (marzipan) reteta de baza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Praliné (pasta de praline)
Praliné (pasta de praline)
5 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta Normanda cu mere si migdale
Tarta Normanda cu mere si migdale
10 porții
2 h 50 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.