Petitchef

Pasat de malai cu branzica

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cand eram mici la aceasta mamaliga mai moale bunica ii zicea pasat si asa i-a ramas numele.Ne facea acest pasat noua copiiilor si-l facea dulce cu putina miere si lapte sau smantana groasa.
  • Cum bebeul meu e prea mic pentru miere(mirea se da dupa 1 an) nu sa-i pun. sa-i fac doar pasatul si amestecat cu branzica calcica.Se fierbe apa .Luati de pe foc si cand se mai raceste putin adaugati 4 masuri de lapte praf.Apoi se adauga malaiul grisat si in ploaie ametecand pe foc mic 1 minut. Nu puneti mult si nu lasati sa se ingroase prea rau.
  • Separat preparati branzica calcica din 2 pastile calciu si 4 masuri lapte praf puse in apa fiarta(cam 130 ml apa).Se aduna branzica cu strecuratoarea si se ameteca cu pasatul de malai caldut.
  • Pentru a iesi ca un pireut moale vom adauga cate putin lapte de al lui bebe daca e prea gros pasatul. Daca aveti si niste iaurt Campina pentru bebelusi puteti sa-i puneti si din acela o lingurita sau doua.Se serveste caldut.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Dulciuri cu malai Dulciuri cu malai

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează