Petitchef

Pasca cu branza de vaci, fara aluat

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se trece branza dulce prin sita sau se mixeaza cu mixerul vertical . Se separa ouale; albusurile se bat spuma. Branza dulce se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si untul topit.
  • Se adauga faina, praful de copt si sarea, toate cernute, si apoi sarea, grisul, laptele praf si stafidele si se omogenizeaza.
  • Se inglobeaza albusurile batute, incet, cu o spatula sau lingura de lemn, in doua transe, amestecand usor dupa fiecare.
  • Tava de copt se unge bine cu margarina/unt si se tapeteaza cu gris .
  • Se toarna umplutura si se pune in cuptorul incins, la foc mediu (175 grade C.) cca. 65-70 de minute.
  • Se lasa la racit in tava, apoi se aseaza pe platoul de servit.
  • Se orneaza simplu, cu zahar pudra.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Poze

Pasca cu branza de vaci, fara aluat, poza 1
Pasca cu branza de vaci, fara aluat, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

19/04/2022

Super buna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/05/2013

F.bun.

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Buna super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasca cu branza dulce
Pasca cu branza dulce
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pasca traditionala ( aluat facut la masina de paine)
Pasca traditionala ( aluat facut la masina de paine)
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pasca fara aluat (reteta video)
Pasca fara aluat (reteta video)
8 porții
1 h 25 m
Ușor
4.9 / 5
Rețetă Batoane energice de cereale
Batoane energice de cereale
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.