Petitchef

Rulouri cu branza si stafide

Aperitiv
4 porții
50 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g faina

1 oua

1 cub drojdie

125 ml lapte

75 g unt

3 linguri zahar

1 zahar vaniliat

coaja rasa de lamaie

400 g branza dulce


zahar dupa gust

2 oua

Preparare

  • Se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Separat se incalzeste laptele si se adauga untul sa se topeasca. Se framanta un aluat mai moale si se lasa sa creasca 40 de min.
  • Se imparte in 2 si se intinde o foaie. Branza se amesteca cu stafidele, coaja de lamaie, ouale si zaharul, si se aseaza uniform peste aluat se ruleaza si se taie felii
  • Se pun bucatile in tava unsa si tapetata cu faina si se mai lasa sa creasca 10 min, apoi se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte si se baga in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.

Poze

Rulouri cu branza si stafide, poza 1
Rulouri cu branza si stafide, poza 2
Rulouri cu branza si stafide, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu branza
Rulouri cu branza
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Rulouri din cartofi cu branza
Rulouri din cartofi cu branza
4 porții
1h15m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branzaBranza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza AlbastraVinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Telemeaua...un fel de branza romaneascaTelemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.