Petitchef

Rulouri cu branza si stafide

Aperitiv
4 porții
50 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Separat se incalzeste laptele si se adauga untul sa se topeasca. Se framanta un aluat mai moale si se lasa sa creasca 40 de min.
  • Se imparte in 2 si se intinde o foaie. Branza se amesteca cu stafidele, coaja de lamaie, ouale si zaharul, si se aseaza uniform peste aluat se ruleaza si se taie felii
  • Se pun bucatile in tava unsa si tapetata cu faina si se mai lasa sa creasca 10 min, apoi se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte si se baga in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.


Poze

Rulouri cu branza si stafide, poza 1
Rulouri cu branza si stafide, poza 2
Rulouri cu branza si stafide, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de vinete si branza
Rulouri de vinete si branza
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri din dovlecei cu crema de branza
Rulouri din dovlecei cu crema de branza
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecei cu branza (reteta video)
Rulouri de dovlecei cu branza (reteta video)
5 porții
1 h 10 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.