Petitchef

Rulouri cu branza si stafide

Aperitiv
4 porții
50 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g faina

1 oua

1 cub drojdie

125 ml lapte

75 g unt

3 linguri zahar

1 zahar vaniliat

coaja rasa de lamaie

400 g branza dulce


zahar dupa gust

2 oua

Preparare

  • Se dizolva drojdia in putin lapte caldut. Separat se incalzeste laptele si se adauga untul sa se topeasca. Se framanta un aluat mai moale si se lasa sa creasca 40 de min.
  • Se imparte in 2 si se intinde o foaie. Branza se amesteca cu stafidele, coaja de lamaie, ouale si zaharul, si se aseaza uniform peste aluat se ruleaza si se taie felii
  • Se pun bucatile in tava unsa si tapetata cu faina si se mai lasa sa creasca 10 min, apoi se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte si se baga in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.

Poze

Rulouri cu branza si stafide, poza 1Rulouri cu branza si stafide, poza 2Rulouri cu branza si stafide, poza 3




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de vinete si branza
Rulouri de vinete si branza
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipicaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: