Petitchef

Cornuri cu branza

Altele
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se iau doua cornuri cu lungimea de 25cm., se taie in patru si se scobesc,de miez lasand putin pe margini sa nu se rupa carcasa cornului,apoi se umple cu compozitia de branza.
  • Stafidele se pun in esenta de rom si putina apa,la inmuiat,vor avea o aroma deosebita,oul se bate bine cu zaharul,se amesteca cu branza si stafidele scurse.
  • Se pune intr-o cratita ulei si se prajesc pe partile unde nu este umplutura de branza.,se pun pe un servet absorbant si la urma le pudram cu zahar pudra vanilat.Aceasta e cel mai rapid dulce pe care-l poti face.

Rețete inrudite

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza



Poze

Cornuri cu branza, poza 1
Cornuri cu branza, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/06/2011

Sant super da eu i-mi aduc aminte ca mama le facea in cuptor nu prajite in ulei le stropea cu un pic de lapte

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cornuri din foetaj cu mere (de post)
Cornuri din foetaj cu mere (de post)
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cornuri cu gem
Cornuri cu gem
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cornuri pufoase cu mac
Cornuri pufoase cu mac
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Granola de casa
Granola de casa
5 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Tofu – Branza de Asia! Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.