Petitchef

Plastelina de ciocolata

Desert
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciocolata se rade sau se taie marunt.Se pune la topit pe baie de aburi.
  • Se adauga energizantul.
  • Si se amesteca bine pana cand ciocolata se desprinde de pe peretii vasului.
  • In urma topirii ciocolatei ramane grasime , care trebuie stoarsa foarte bine .Aceasta se arunca .
  • Plastelina rezultata se pune intr-o punga sau in folie transparenta si se pastreaza la loc uscat si racoros 24 de ore.
  • Si aici "tentativa" de trandafiras , modelat rapid de mine , pentru a vedea cum se lucreaza plastelina.


Poze

Plastelina de ciocolata
Plastelina de ciocolata - poza 2
Plastelina de ciocolata - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

04/10/2013

Comentariul tău

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează