Petitchef

Tort Elisabeta

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

INGREDIENTE pentru blat:

INGREDIENTE pentru crema:

INGREDIENTE pentru glazura:

Preparare

  • Blatul realizat intocmai cum explicat la tortul cu mousse de ciocolata si visine, doar ca taiat in 3 felii.
    Pentru crema,ciocolata se taie in cuburi care se aseaza intr-un vas in care se mai introduce 200 ml frisca lichida.
  • Se pune pe aragaz la foc mic. Se tine pana cand ciocolata se topeste si devine o compozite omogena si fina.
  • In acest moment se adauga o jumatate de plic de gelatina, care se amesteca pana la omogenizare.Se da la rece.Celelalte 200 ml de frisca lichida se bat spuma la care se adauga cealalta jumatate de plic de gelatina hidratat in 30 ml apa pentru 5 minute.
  • Cand s-a topit compozitia de ciocolata, se adauga treptat la frisca care se mixeaza in continuare.


Poze

Tort Elisabeta
Tort Elisabeta - poza 2
Tort Elisabeta - poza 3
Tort Elisabeta - poza 4
Tort Elisabeta - poza 5
Tort Elisabeta - poza 6
Tort Elisabeta - poza 7
Tort Elisabeta - poza 8
Tort Elisabeta - poza 9
Tort Elisabeta - poza 10
Tort Elisabeta - poza 11
Tort Elisabeta - poza 12
Tort Elisabeta - poza 13
Tort Elisabeta - poza 14
Tort Elisabeta - poza 15
Tort Elisabeta - poza 16
Tort Elisabeta - poza 17
Tort Elisabeta - poza 18
Tort Elisabeta - poza 19

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează