Petitchef

Glasarea tortului cu ciocolata

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se topeste ciocolata frisca lichida se adauga treptat in ciocolata topita si se amesteca energic pana se obtine o consistenta potrivita pentru glasare (trebuie sa aiba consintenta unei smantani subtiri, deci daca e nevoie se mai poate adauga frisca)
  • Glazura se toarna peste tort incepand din centru si directionand compozitia spre margini ajutandu-ne de o spatula.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu ciocolata si portocale
Tort cu ciocolata si portocale
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort mousse de ciocolata ( reteta de post )
Tort mousse de ciocolata ( reteta de post )
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu vanilie și ciocolată :)
Tort cu vanilie și ciocolată :)
10 porții
3 ore
Ușor
1 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Eclere cu ciocolata Petitchef
Eclere cu ciocolata Petitchef
8 porții
2 h 5 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei