Petitchef

Prajitura Budapesta

Desert
6 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Foi:

Pandispan:

Crema:

Preparare

  • Pune ingredientele intr-un vas suficient de mare si toarna deasupra amoniacul amestecat cu laptele. Framanta aluatul si inteinde doua foi pe care le coci pe dosul tavii, timp de 20 minute.
  • Zahar. Bate albusurile intr-un castron si adauga treptat zaharul. Peste acestea adaugi treptat cate un galbenus si bati in continuare bine. La final incorporeaza faina si omogenizeaza cu telul. Coace pandispanul pe dosul tavii tapetate in prealabil cu hartie de copt. Lasa sa se raceasca pana pregatesti crema.
  • Pune laptele cu zaharul intr-un vas pe foc. Cand incepe sa fiarba adauga 10 linguri de gris cu lapte facut mai tare.
  • Amesteca in continuu ca sa nu se lipeasca de vas compozitia si adauga si zaharul vanilat pentru aroma. Stinge focul si amesteca in continuare.
  • Cand se raceste compozitia adauga cele doua pachete de unt la temperatura camerei si amesteca pana se omogenizeaza. Crema se imparte in doua, pentru doua straturi.
  • Asambleaza prajitura astfel:
    pune o foaie peste care adauga un strat subtire de gem de caise si apoi un strat de crema.
  • Peste crema pune pandispanul si apoi al doilea strat de crema si inainte de a pune si ultima foaie, unde-o cu gem de caise care sa vina peste crema.


Întrebări:




Comentarii:

20/11/2016

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/12/2013

Delicioasă.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu banane - super rapida
Prajitura cu banane - super rapida
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează