Petitchef

Serbet de trandafiri

Desert
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Petalele de trandafiri, curatate de partea alba, se freaca cu zeama de lamiie.Siropul se fierbe tot timpul acoperit, altfel se vor forma cristale pe margine, iar cind se va raci, se vor forma si la suprafata.
  • Cind se freaca si se taie, se stropeste cu sucul de trandafiri, stors bine prin tifon.Serbetul va avea culoarea roz.Se poate colora mai intens cu colorant alimentar rosu (2-3 picaturi).


Întrebări:




Comentarii:

04/07/2013

Nuprea dar merita 3 stele

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Serbet de ciocolata
Serbet de ciocolata
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gem din cirese (de mai)
Gem din cirese (de mai)
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceata de rosii
Dulceata de rosii
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dulceata de afine
Dulceata de afine
8 porții
2 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Muraturi asortate
Muraturi asortate
4 porții
15 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Gutui murate - ecetes birsalma
Gutui murate - ecetes birsalma
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Apa de trandafiri Apa de trandafiri Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează