Petitchef

Serbet de trandafiri

Desert
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Petalele de trandafiri, curatate de partea alba, se freaca cu zeama de lamiie.Siropul se fierbe tot timpul acoperit, altfel se vor forma cristale pe margine, iar cind se va raci, se vor forma si la suprafata.
  • Cind se freaca si se taie, se stropeste cu sucul de trandafiri, stors bine prin tifon.Serbetul va avea culoarea roz.Se poate colora mai intens cu colorant alimentar rosu (2-3 picaturi).

Întrebări:




Comentarii:

04/07/2013

Nuprea dar merita 3 stele

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de trandafiri
Dulceata de trandafiri
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Serbet de ciocolata
Serbet de ciocolata
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dulceață de trandafiri
Dulceață de trandafiri
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gris cu lapte si sirop de brad
Gris cu lapte si sirop de brad
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteApa de trandafiriApa de trandafiri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.