Petitchef

Pasta de leustean

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata leusteanul, frunzele se spala cu apa rece apoi se pun in blender si se toaca marunt, adaugam sare , pus cam multa dar e suficient sa adaugati sare dupa gust, data viitoare voi sti cum sa fac ,punem si uleiul tot asa din ochi , dupa gustul fiecaruia cat sa se formeze o pasta dupa mixare.
  • Se pune la borcane cu guleras de ulei, se infileteaza capacele si se pastreaza la frigider.Se poate pune in ciorbe sau chiar in farfurie inainte de servire.


Poze

Pasta de leustean, poza 1
Pasta de leustean, poza 2
Pasta de leustean, poza 3
Pasta de leustean, poza 4
Pasta de leustean, poza 5
Pasta de leustean, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de leustean
Ciorba de leustean
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pasta de ton in cupe de lamaie
Pasta de ton in cupe de lamaie
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pasta de ardei capia si gogosari
Pasta de ardei capia si gogosari
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pasta de leurda
Pasta de leurda
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean
Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean
3 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta miso Cateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.