Petitchef

Pasta de leustean

Altele
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

- sare

- ulei

Preparare

  • Se curata leusteanul, frunzele se spala cu apa rece apoi se pun in blender si se toaca marunt, adaugam sare , pus cam multa dar e suficient sa adaugati sare dupa gust, data viitoare voi sti cum sa fac ,punem si uleiul tot asa din ochi , dupa gustul fiecaruia cat sa se formeze o pasta dupa mixare.
  • Se pune la borcane cu guleras de ulei, se infileteaza capacele si se pastreaza la frigider.Se poate pune in ciorbe sau chiar in farfurie inainte de servire.

Poze

Pasta de leustean, poza 1Pasta de leustean, poza 2Pasta de leustean, poza 3Pasta de leustean, poza 4Pasta de leustean, poza 5Pasta de leustean, poza 6





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pasta de ton in cupe de lamaie
Pasta de ton in cupe de lamaie
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pasta de pere
Pasta de pere
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pasta de ardei kapia
Pasta de ardei kapia
6 porții
35 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Pasta de ardei capia si gogosari
Pasta de ardei capia si gogosari
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pasta de leurda
Pasta de leurda
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: