Petitchef

Panna cotta cu ciocolata

Desert
4 porții
2 ore
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Frisca lichida si laptele se amesteca si se pun intr-un vas la foc mic. Cand a ajuns la punctul de fierbere adaugam zaharul si vanilia si fierbem timp de 1 minut.
  • Dam deoparte si adaugam gelatina hidratata in cateva linguri de apa rece. Omogenizam si lasam la racit.
  • Ungem 3 cescute de cafea cu ulei si repartizam compozitia de panna cotta. Dam la rece pentru minim 2 ore.
  • Intre timp se prepara sosul de ciocolata. Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida, se omogenizeaza si se lasa la racit.Se rastoarna pe platou si se toarna deasupra sosul de ciocolata.


Poze

Panna cotta cu ciocolata
Panna cotta cu ciocolata - poza 2
Panna cotta cu ciocolata - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

02/08/2015

Nu cred ca uleiul este solutia cu care trebuie unsa ceasca.Poate putin unt sau chiar apa.

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Arata f.bine

(0) (0) Abuz
nimeni, 25/07/2015

O reteta minunata.

(0) (0) Abuz
25/07/2015

Nu e pe placul meu!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează