Petitchef

Tort economic

FOARTE BUN SI RAPID
Desert
15 porții
40 min
40 min
Ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Separarea albusurilor de galbenusuri
  • Se bat albusurile pana se fac spuma impreuna cu zaharul
  • Se freaca galbenusurile cu uleiul
  • Se amesteca galbenusurile frecate cu albusurile spuma si cu faina,se adauga un praf de copt si un varf de sare
  • Se mixeaza ,se toarna in forma de tort si se dau la cuptor la 250 de grade aproximativ 30 de minute sau pana este copt.
  • Se lasa sa se raceasca se insiropeaza se umple cu cremele preferate si se lasa la frigider circa 20 de minute.
  • Se serveste cu pofta.
    pofta buna


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort alb cu visine si ciocolata
Tort alb cu visine si ciocolata
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu crema de capsuni
Tort cu crema de capsuni
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de crème brûlé
Tort de crème brûlé
8 porții
1 h 10 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos Petitchef
Tort cu nuca de cocos Petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei