Petitchef

Torta di mele( tort de mere)

Desert
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Preparare: Curatam merele si le taiem felii subtiri. Amestecam untul cu zaharul pana cand devine cremos, adaugam galbenusurile, faina cernuta, sucul de portocala si drojdia uscata.
  • Intr-un castron batem spuma albusurile si le adaugam la compozitia formata. Intr-o tava de tort unsa cu unt si tapetata cu faina turnam compozitia noastra peste care adaugam feliile de mar, in forma de soare,pe care le infigem putin in coca.
  • Se cuoace in cuptorul incins 15 minute la 200° dupa care pana la final la 180°. E gata cand infipta o scobitoare iese uscata

Poze

Torta di mele( Tort de mere), poza 1
Torta di mele( Tort de mere), poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

08/02/2014

Am trait 11 ani in italia si o faceam foarte des!este foarte buna si usor de preparat

(0) (0) Abuz
01/11/2011

Foarte delicioasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei