Condimente pentru pui, oregano, coriandru boabe, patrunjel verde. A taiat ceapa si ardeiul julien si le-a pus la calit.
Pieptul l-am taiat cuburi si aripile in bucatele mai mici. Le-a adaugat peste ardei si ceapa cand acestea erau calite bine. A adaugat cubul de pui, condimentele pentru pui, 1/2 pahar de apa, oregano, coriandru , otet si sos de soia.
A lasat 15 minute pe foc amestecand din cand in cand. A adaugat apoi portocalele taiate cuburi si a mai lasat 5 minute.
La final a pus patrunjel tocat. A servit cu garnitura de orez.
Cum sa-ti vina sa mai prepare astfel de retete cand imaginile de pregatire a felului sunt presarate cu poze cu micoza piciorului si modul de tartare. Mancati voi micoze cu sos de portocale.
Comentarii:
Cum sa-ti vina sa mai prepare astfel de retete cand imaginile de pregatire a felului sunt presarate cu poze cu micoza piciorului si modul de tartare. Mancati voi micoze cu sos de portocale.