Ingrediente: 3 ouă proaspete 300 gr de făină T45 500 gr de dovleac 1 lingură ulei de măsline 1 linguriță rozmarin uscat 1 linguriță cu sare 1 linguriță cu pi...
Ingrediente: 250 gr linte verde (fiartă și scursă) 300 gr dovleac 200 gr sfeclă fiartă (1 medie) 200 gr de varză roșie (aproximativ 1/4) Câteva fire de pătrunj...
Ingrediente: 200 gr dovleac 2 chifteluțe de vită 2 felii de brânză O mână de salată 1/2 ceapa alba 2 lingurițe de piure de roșii Un praf de rozmarin uscat ...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legu...
Ingrediente: 1 dovleac micuț 2 linguri ulei de măsline sare piper 1linguriță de rozmarin 1/2 reblochon Pentru înmuiat: pâine de țară sau pâine brioșă ule...
Ingrediente: 150 gr de paste (fără gluten pentru noi) 200 gr dovleac plăcintar 1 lingura ulei de măsline 100 ml de smântână de soia (sau smântână proaspătă) 2 ...
Ingrediente: 350 gr dovleac placintar 25 gr de parmezan 1 lingurita ulei de masline 1 salota 1 lingurita de ierburi de Provence 35 gr faina integrala de grau ...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: Pentru dovleac : 1 dovelac mediu (3,5 kg) 1 1/2 ceapa 3 catei de usturoi 3 linguri de ulei de masline Sare Piper Pentru marinada crevetilor ...
Ingrediente: 1 dovleac placintar 800 gr naut prefiert (un borcan mare) 4 salote Cateva fire de coriandru 6 linguri de ulei de masline 1 lingurita de chimen 1...
Ingrediente: 1kg g carne 150 g orez, 2 cepe, 2ingur ulei de masline 2 linguri de bulion, , 30 frunze de vita de vie, patrunjel , sare si piper dupa gust z...
Ingrediente: 1 ceapa mare, curatata si tocata 1 lingura ulei de masline 2 lingurite praf de curry 500 gr dovleac, taiat cubulete 1 conserva (400 gr) rosii deco...
Ingrediente: 3 ardei grasi (taiati in jumatati, curatati si spalati) O jumatate de dovleac mic (curatat ; aproximativ 150 g.) 200 g. de ciuperci champignon (din ...
Ingrediente: 900 g dovlec pentru placinta, curatat si taiat cubulete 3 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi 1 l...
Ingrediente: flori de dovleac/fiori di zucca mozzarella hamsii marinati in ulei/filetti di alace faina de griu/farina di grano un virf cutit de sare/poco sale un ...
Ingrediente: 300 g dovleac feliat cca 1cm cel mult grosimea feliei 1 bulb de fenicu mai mare taiat felii pe lung nu mai groase de 0,5 cm 1 ceapa rosie taiata in...
Ingrediente: 300 grame dovleac,taiat felii,nu mai groase de 1 cm, pe care le amestecam cu un sos format din 4 catei de usturoi pisati, 2 lingurite boia dulce de a...
Ingrediente: 530 g pulpa de dovleac de placinta, taiat cuburi 70 g gorfonzola 50 g unt 1 lingura de ulei de masline 1 ceapa 700 ml supa putina smantana sare, pipe...
Ingrediente: 20 g drojdie proaspata 50 ml apa 330 g faina alba 260 g faina integrala 10 g faina de gluten 300 g dovleac 220 ml apa plata ( nu de la robinet) 10 ml...