Petitchef

Curry de spanac, dovleac si rosii

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 ceapa mare, curatata si tocata

1 lingura ulei de masline

2 lingurite praf de curry

500 gr dovleac, taiat cubulete

1 conserva (400 gr) rosii decojite si taiate cubulete

200 gr spanac congelat, decongelat

Preparare

  • Incinge o cratita, apoi adauga uleiul.Caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.Adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut, amestecand continuu.Adauga dovleacul, rosiile si 200 ml apa si amesteca bine.
    Acopera tigaia si lasa totul sa fiarba timp de 15 minute, pana cand dovleacul s-a inmuiat.Adauga spanacul si lasa totul sa mai fiarba 3-4 minute.Asezoneaza dupa gust cu sare si piper apoi serveste.



Comentarii:

18/10/2013

Multumim ptr reteta! am incercato si a iesit foarte buna!

(0) (0) Abuz
09/06/2013

FOARTE BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Curry de peste cu rosii si lapte de cocos
Curry de peste cu rosii si lapte de cocos
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Curry de ciuperci cu mazare
Curry de ciuperci cu mazare
4 porții
35 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Curry cu creveti si lapte de cocos
Curry cu creveti si lapte de cocos
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Curry Samosas
Curry Samosas
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenCe este mai exact curry?Ce este mai exact curry?Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: