Petitchef

Ardei copti cu branza feta

Felul principal
2 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
6 ardei rosii

ulei de masline


2 catei de usturoi, zdrobiti

branza feta

Preparare

  • Ardeii se curata de seminte si cotoare si se taie in doua jumatati. Se aseaza intr-o tava cu partea decupata in sus. Se imprastie peste ei cu ulei de masline.
  • Se aseaza busuioc si usturoi intre ardei iar in cupa se pune branza feta in bucatele mici.
  • Se coc la cuptor pentru 30-40 de minute. Se servesc fierbinti, calzi, sau la temperatura camerei.



Comentarii:

cris_nedelcovici, 10/02/2017

Interesant. Merita incercat!

(0) (0) Abuz
21/03/2016

"Ardeii se curata de seminte si cotoare" Incearca sa cureti tu ardeii de seminte, inainte de a le inlatura cotoarele!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pão de queijo, painici braziliene cu branza
Pão de queijo, painici braziliene cu branza
10 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Ardei rosii copti pentru iarna
Ardei rosii copti pentru iarna
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ardei copti la borcan
Ardei copti la borcan
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ardei copti la borcan
Ardei copti la borcan
15 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Feta – Branza etalon a Greciei si CipruluiFeta – Branza etalon a Greciei si CipruluiMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: