Petitchef

Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta

Wrap-ul mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta este o opțiune delicioasă și versatilă pentru cei care caută o gustare ușoară, gustoasă și nutritivă. Această combinație de ingrediente proaspete și vibrante, este inspirată din bucătăria bogată a Mediteranei. Consultați rețeta noastră pas cu pas și bucurați-vă de acest wrap.

Felul principal
2 porții
6 min
2 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Materiale

  • tigaie
  • cuțit

Preparare

  • Etapa 1 - Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
    Se încălzesc tortilla în tigaie conform instrucțiunilor de pe pachet.
  • Etapa 2 - Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
    Apoi se întinde humusul pe tortilla (se lasă părțile laterale libere).
  • Etapa 3 - Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
    Se acoperă cu rucola, ardei roșu și brânza feta sfărâmată. Se condimentează cu puțină sare și piper. La final, se adaugă uleiul de măsline.
  • Etapa 4 - Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
    Rulează-l și gata.
  • Etapa 5 - Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
    Dacă preferați, tăiați-l în jumătate. Poftă bună!

Observații:

Cât timp se păstrează rulourile?
Vă recomandăm să le consumați în aceeași zi, deoarece ingredientele sunt proaspete. Dacă rămân resturi, puneți-le într-un recipient etanș sau înfășurați-le în folie de plastic și depozitați-le în frigider timp de până la 3 zile.

Pot înlocui ingredientele?
Desigur! Iată câteva exemple: schimbați hummusul cu crema de brânză Philadelphia, ardeii cu roșii (nu trebuie să fie marinate), rucola cu salata verde și brânza feta cu mozzarella.

Cum se împăturesc rulourile?
Cel mai simplu mod este să le rulezi ca pe o clătită. De asemenea, puteți începe prin a împături cele părțile laterale și apoi să le rulați.



Poze

Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - poza 2
Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - poza 3
Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Wrap moale și superproteic cu ou și feta
Wrap moale și superproteic cu ou și feta
2 porții
28 min
Foarte ușor
Rețetă Wrap cu sunca, cheddar si spanac
Wrap cu sunca, cheddar si spanac
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Wrap cu pui
Wrap cu pui
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Humus de ardei roșu
Humus de ardei roșu
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Rucola sau salata de papadie? Rucola sau salata de papadie? Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează