Petitchef

Aripioare pane la cuptor cu rizotto primavera

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

pt. aripioare pane la cuptor:

aripioare de pui

faina


pesmet

cascaval ras sau parmezan

sare

piper

putina boia dulce sau chili dupa preferinta


pt. rizotto:

-300 g orez

1 bucatica telina


2 buc. ardei rosu

200 g mazare

200 g porumb din conserva

200 g smantana dulce

Preparare

  • Aripioarele se trec prin faina, prin ou, apoi prin pesmet (amestecat in prealabil cu sare, piper, boia si cascaval ras). Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt unsa cu ulei si se stropesc putin si aripioarele cu ulei. Se pun la cuptor pana se rumenesc.
  • Telina + 1 morcov se dau pe razatoarea mica, ardeii si un morcov se taie cubulete mici. Se pun toate la calit in putin ulei pana se inmoaie se adauga mazarea, porumbul si smantana, se condimenteaza cu putina sare si piper si se mai dau un clocot, se pune orezul si 1 pahar de apa si se pune toata compozitia intr-un vas de jena uns cu unt la cuptor. Cand e gata se presara cascaval deasupra cat e fierbinte.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
2 porții
1h35m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor
Aripioare la cuptor
4 porții
1h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor cu legume
Aripioare la cuptor cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Bunuelos la cuptor
Bunuelos la cuptor
6 porții
25 min
Ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.