Petitchef

Aripioare pane la cuptor cu rizotto primavera

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pt. aripioare pane la cuptor:

pt. rizotto:

Preparare

  • Aripioarele se trec prin faina, prin ou, apoi prin pesmet (amestecat in prealabil cu sare, piper, boia si cascaval ras). Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt unsa cu ulei si se stropesc putin si aripioarele cu ulei. Se pun la cuptor pana se rumenesc.
  • Telina + 1 morcov se dau pe razatoarea mica, ardeii si un morcov se taie cubulete mici. Se pun toate la calit in putin ulei pana se inmoaie se adauga mazarea, porumbul si smantana, se condimenteaza cu putina sare si piper si se mai dau un clocot, se pune orezul si 1 pahar de apa si se pune toata compozitia intr-un vas de jena uns cu unt la cuptor. Cand e gata se presara cascaval deasupra cat e fierbinte.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aripioare la cuptor
Aripioare la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
Aripioare de pui cu cascaval la cuptor
2 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aripioare la cuptor cu legume
Aripioare la cuptor cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: