Petitchef

Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese)

Felul principal
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Totul se mixeaza, si daca pesto-ul iese prea uscat, se mai adauga putin ulei de masline.Scurgem pastele, mai pastram putin din apa in care au fiert, nu le trecem sub jet de apa rece.
  • Punem pastele intr-un vas, mai presaram niste frunze de busuioc, adaugam 2 linguri de apa, amestecam. Servim cu extra-parmezan, sau nu.Personal, pesto-ul asta imi place mult mai mult decat cel clasic. De fapt, cel verde nu-mi place de nicio culoare.


Poze

Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese)
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) - poza 2
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) - poza 3
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) - poza 4
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) - poza 5
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) - poza 6
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) - poza 7
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese) - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Prunele uscate – superioare afinelor in beneficii Prunele uscate – superioare afinelor in beneficii Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează