Petitchef

Foietaj cu pesto si rosii

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
aluat foietaj

4 rosii (nu va uitati la poza :) )



Preparare

  • Daca aveti busuioc proaspat, cu ata mai bine. tocmai cumparasem un buchet de la magazin, care arata superb, insa cum ajuns acasa s-a pleostit foarte urat. pus la uscat si am folosit busuioc din borcanel.
  • Se taie aluatul in dreptunghiuri. Mie mi-au iesit 8 bucati.Se "ung" cu pesto.
  • Se aseaza felii de rosii peste. Se presara parmezan ras si busuioc.Se dau la cuptor, 180 grade pentru circa 20 de minute.Sunt extraordinar de crocante si delicioase, iar rosiile merg de minune cu busuioc si pesto.

Poze

Foietaj cu pesto si rosii, poza 1Foietaj cu pesto si rosii, poza 2Foietaj cu pesto si rosii, poza 3Foietaj cu pesto si rosii, poza 4Foietaj cu pesto si rosii, poza 5Foietaj cu pesto si rosii, poza 6Foietaj cu pesto si rosii, poza 7





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj umplut cu pasta de legume
Foietaj umplut cu pasta de legume
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Foietaj cu legume si cremwursti
Foietaj cu legume si cremwursti
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumuseteSucul de rosii: 7 beneficii esentiale pentru sanatate si frumusete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: