Petitchef

Foietaj cu pesto si rosii

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Daca aveti busuioc proaspat, cu ata mai bine. tocmai cumparasem un buchet de la magazin, care arata superb, insa cum ajuns acasa s-a pleostit foarte urat. pus la uscat si am folosit busuioc din borcanel.
  • Se taie aluatul in dreptunghiuri. Mie mi-au iesit 8 bucati.Se "ung" cu pesto.
  • Se aseaza felii de rosii peste. Se presara parmezan ras si busuioc.Se dau la cuptor, 180 grade pentru circa 20 de minute.Sunt extraordinar de crocante si delicioase, iar rosiile merg de minune cu busuioc si pesto.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Foietaj cu pesto si rosii, poza 1
Foietaj cu pesto si rosii, poza 2
Foietaj cu pesto si rosii, poza 3
Foietaj cu pesto si rosii, poza 4
Foietaj cu pesto si rosii, poza 5
Foietaj cu pesto si rosii, poza 6
Foietaj cu pesto si rosii, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese)
Bavette cu pesto din rosii uscate ( pesto calabrese)
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj umplut cu pasta de legume
Foietaj umplut cu pasta de legume
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pesto Rosu
Pesto Rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Soare din foietaj cu pesto
Soare din foietaj cu pesto
8 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei