Petitchef

Bors de urzici

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata si se spala foarte bine urzicile in cateva ape. Se oparesc cu apa putin sarata. Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste un pic in ulei.
  • Se adauga apoi radacinoasele, spalate si tocate dupa preferinta. Se calesc impreuna 3-4 minute dupa care se adauga urzicile si apa. Se fierb la foc potrivit. Dupa 20-30 minute se adauga orezul.
  • Cand orezul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii pentru cine doreste, concentratul de legume si borsul.
  • Se lasa 2 clocote si se inchide focul. Se adauga imediat hreanul, usturoiul pisat si leusteanul tocat marunt. Se acopera oala pentru 5-10 minute dupa care se poate servi.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors de praz
Bors de praz
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.