Petitchef

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Coastele afumate se spala ,se pun in apa cat sa fie acoperite si se fierb la foc mic,avand grija sa se inlature eventuala spuma formata . Zarzavatul se curata,se spala si se taie cubulete, rondele sau feliute in functie de preferinta.
  • Se pun la fiert ceapa, morcovul, albitura , telina, ardeiul , adaugandu-se treptat cate putina apa calda si 1-2 canite cu zeama in care a fiert carnea. Personal nu folosesc mai multa zeama de la carne din cauza grasimii.
  • Cand zarzavaturile sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati, spalati ,taiati cubulete si se lasa sa fiarba in continuare.
  • Aproape de final se adauga coastele fierte, usturoiul tocat marunt,piperul macinat, se toarna borsul fiert in prealabil.Lasam totul sa dea in 2-3 clocote,dupa care adaugam verdeata , acoperim oala si oprim focul.


Întrebări:




Comentarii:

03/10/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
06/06/2012

Nu prea e buna faceti alta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează