Petitchef

Coltunasi cu spanac

Aperitiv
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Din faina, galbenus si putina apa face un aluat cat de cat moale. Se fierbe spanacul si se toaca.
  • Se intinde o foaie de aluat cat mai subtire si se taie patratele care se umplu cu spanac, se indoaie sub forma de triunghi, apoi se preseaza marginile ca sa se lipeasca.
  • Se fierb coltunasii aprox. 15 minute in apa clocotita, dupa care se scurg. Se servesc calzi, cu unt si smantana deasupra.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Coltunasi ca la mama acasa....
Coltunasi ca la mama acasa....
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Coltunasi cu branza
Coltunasi cu branza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Coltunasi cu visine
Coltunasi cu visine
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: