Creier pane

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Camembert pané


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
lianadaniela, 26/06/2018

Se da un mic clocot creierului in putina apa, sare si 1 lingura otet, deoarece prin aceasta metoda creierul se strange putin si devine mult mai usor de manevrat inainte de a fi pus la prajit. Daca se curata de pielita ininte de a fi prajit (si fara a fi oparit putin) se manevreaza foarte greu si se desface in bucatele mici. Daca se opareste cu pielita, dupa acest procedeu se va curata foarte usor si ramane bucata intreaga. Reteta e corecta ..felicitari!

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
26/06/2015

Explicatii corecte, usor de urmat. A iesit perfect. Multumiri.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/03/2014

Este o delicatesa!Cam greu pentru digestie, dar merita incecat, eu nu mai pun in apa cu otet, si tot asa de gustos este!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
28/08/2013

Super bun

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/06/2018

Se poate pune si la cuptor? sa evitam prajirea in ulei?

(0) (0) abuz
Machilleos, 26/06/2018

In primul rand nu se fierbe se face ca pe schnitzel se curata bine si poti sa-l tii in apa rece ca sa iasa tot sangele dar el este foarte fraged si se coace imediat.

(0) (1) abuz
04/07/2016

Eu nu fierb creierul deloc il curat de pelita il condimentez cu piper si putina sare il dau prin ou si faina si apoi al prajesc la foc iute exact ca la snitele.

(0) (1) abuz
04/07/2016

Eu de creier cu os n-am mai auzit. Apoi "se scoate cu atentie sa se sfarame" si eu care credeam ca trebuie sa ramana intreg. "pt a absoarbe grasimea" nu e Limba romana, acolo se zice "a absorbi". Ar trebui sa te mai controlezi cand scrii, aici nu esti pe bucataras.ro sa-ti faci de cap!

(0) (1) abuz
08/05/2015

Super! Acum gatesc si eu.

(0) (0) abuz
07/05/2014

GOOD!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+