-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete de mancaruri cu cartofi
-
Retete cartofi roșii
-
Cartofi la tavă cu ciuperci
Cartofi la tavă cu ciuperci
O rețetă de post simplă și delicioasă.
-
(4.5/5 - 367 voturi)
-
32
-
243
Ingrediente
4
Cost estimat: 5.29Euros€ (1.32€/porție)
Preparare
-
Cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă pentru aprox. 15 minute.
Ciupercile se curăță și se vor tăia în două.
Usturoiul se curăță și se taie in 2-3 felii.
Se curăță de coajă cartofii și se vor tăia în 4-6 bucăți în funcțe de cât de mari sunt.
Într-o tavă unsă cu ulei, aranjăm cartofii, ciupercile și usturoiul.
Condimentăm cu sare și piper.
Presărăm boia și turnăm sucul de roșii în așa fel încât să stropim toți cartofii.
Stropim cu ulei și dăm la cuptor pentru 40-50 minute la 180 grade C.
Servim cu salată verde.
Poftă bună!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 362Kcal
-
Carbo: 52.5g
-
Grăsimi: 10.9g
-
Grăsimi sat.: 1.3g
-
Proteine: 9.6g
-
Fibre: 7.5g
-
Zahăr: 5.9g
-
ProPoints: 10
-
SmartPoints:
11
Informații nutriționale pentru 1 porție (448g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (32):
F.bune,usor de preparat
Imi plac sa fac retete noi si care sunt fara carne
E buna imi place
Pare delicioasa acum o am si eu in cuptor
SUPER!
Este foarte buna,grozava
Excelent, o mancarica de post de licioasa
Pare bun
F.buna se poate folosii si pt. zile de post
Buna si usoara!