Petitchef

Drob din pate si ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cit mai marunt. Se amesteca pateul cu cipercile, gogosarul, orezul, mararul cele 3 oua crude, sare si piper dupa gust.
  • Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o tava mijlocie de chec, se pune compozitia in tava si daca doriti puteti sa infundati usor in compozitie cele 3 oua fierte si curatate de coaja. Se coace la foc potrivit 15-20 minute, pina cind face o crusta aurie.
  • Se serveste taiat felii de 1.5 cm grosime, cu gogosar murat sau cu mustar cu hrean si ornat cu frunze de patrunjel proaspat.


Întrebări:




Comentarii:

07/04/2013

Excellent!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob de ciuperci
Drob de ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Drob de porc, pui si ciuperci
Drob de porc, pui si ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Retete de Drob Retete de Drob Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.