Petitchef

Drob din pate si ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
o cutie mare pate

o cutie ciuperci

3 oua crude (si optional 3 oua fierte),

1 gogosar murat

o ceapa medie

3 linguri de orez,

3 legaturi de marar

5 linguri ulei

sare si piper dupa gust

Preparare

  • Se fierbe orezul si se strecoara, ceapa se caleste putin in ulei, mararul se toaca fin, ciupercile si gogosarul se taie si ele cit mai marunt. Se amesteca pateul cu cipercile, gogosarul, orezul, mararul cele 3 oua crude, sare si piper dupa gust.
  • Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o tava mijlocie de chec, se pune compozitia in tava si daca doriti puteti sa infundati usor in compozitie cele 3 oua fierte si curatate de coaja. Se coace la foc potrivit 15-20 minute, pina cind face o crusta aurie.
  • Se serveste taiat felii de 1.5 cm grosime, cu gogosar murat sau cu mustar cu hrean si ornat cu frunze de patrunjel proaspat.

Întrebări:




Comentarii:

07/04/2013

Excellent!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Drob din organe de porc
Drob din organe de porc
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Drob din piept de pui cu ciuperci
Drob din piept de pui cu ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Drob de miel - reteta veche din dobrogea (reteta video)
Drob de miel - reteta veche din dobrogea (reteta video)
15 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.