Petitchef

Cascaval pane

Felul principal
2 porții
5 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
400 gr cascaval

2 oua

4-5 linguri faina

pesmet

ulei pentru prajit

Preparare

  • Taiati feliile de cascaval in bucati de aproximativ 1 cm grosime. Din faina si oua faceti un amestec prin care treceti feliile de cascaval, pe care le tavaliti apoi prin pesmet. Le puneti la prajit in ulei incins, cam doua minute pe fiecare parte. e serviti fierbinti cu cartofi prajiti sau legume la cuptor.

Poze

Cascaval pane, poza 1Cascaval pane, poza 2



Comentarii (25):

12/10/2014

Este foarte bun yami

(0) (0) Abuz
08/08/2014

Delicios!

(0) (0) Abuz
12/01/2014

Foarte buna si gustoasa :))

(0) (0) Abuz
ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 23/12/2013

Esti tare in retete

(0) (0) Abuz
29/09/2013

Yammi

(0) (0) Abuz
18/07/2013

Delicios!

(0) (0) Abuz
25/06/2013

Sper sa imi reuseasca.....multumesc

(0) (0) Abuz
03/05/2013

E excelent!!!

(0) (0) Abuz
20/03/2013

Am sa fac si eu asa

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
18 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Cașcaval pane
Cașcaval pane
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: