Petitchef

Cascaval pane

Aperitiv
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
100-200 g cascaval

un ou

pesmet

faina

undelemn

Preparare

  • Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime,in bucati potrivite.Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina,ou(bine batut cu furculita pana cand se face putina spuma)bsi la urma prin pesmet.
  • Se pregateste toate feliile.O tigaie goala(potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbanta,3-4 minute,la foc mic(nu direct pe flacara).
  • Se pune undelemnul cat sa o acopere in strat subtire(2-3 mm) si imediat se aseaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti,pana ce se rumenesc si cascavalul se moaie.Se servesc imediat,altfel se vor intari.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cascaval pane cu piure de cartofi
Cascaval pane cu piure de cartofi
2 porții
30 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cașcaval pane
Cașcaval pane
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: