Petitchef

Cascaval pane

Aperitiv
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime,in bucati potrivite.Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina,ou(bine batut cu furculita pana cand se face putina spuma)bsi la urma prin pesmet.
  • Se pregateste toate feliile.O tigaie goala(potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbanta,3-4 minute,la foc mic(nu direct pe flacara).
  • Se pune undelemnul cat sa o acopere in strat subtire(2-3 mm) si imediat se aseaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti,pana ce se rumenesc si cascavalul se moaie.Se servesc imediat,altfel se vor intari.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cascaval pane cu piure de cartofi
Cascaval pane cu piure de cartofi
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cascaval pane
Cascaval pane
2 porții
30 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Cașcaval pane
Cașcaval pane
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Camembert pané
Camembert pané
2 porții
21 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.