Petitchef

Cascaval pane

Aperitiv
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime,in bucati potrivite.Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina,ou(bine batut cu furculita pana cand se face putina spuma)bsi la urma prin pesmet.
  • Se pregateste toate feliile.O tigaie goala(potrivita dupa cantitatea cascavalului) se infierbanta,3-4 minute,la foc mic(nu direct pe flacara).
  • Se pune undelemnul cat sa o acopere in strat subtire(2-3 mm) si imediat se aseaza feliile de cascaval care se prajesc pe ambele parti,pana ce se rumenesc si cascavalul se moaie.Se servesc imediat,altfel se vor intari.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează