Chiftelute de stiuca cu susan, orez cu legume si alge marine PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor45 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 4 1 stiuca 1 ceapa mare 1 ou 4 catei de usturoi, tocati alge marine deshidratate cantitate dupa preferinta marar, patrunjel, sare, piper, dupa gust 4-5 frunze de busuioc orez cu bobul lung in functie de cata carne de stiuca aveti, va calculati cantitatea ½ lingura de ulei de arahide pentra a calii ceapa si busuiocul 2 linguri de ulei pentru prajirea chiftelutelor 1½ lingurita de ulei de masline pentru salata de alge ¼ ardei gras rosu, taiat cubulete marunte 4-5 fisii de muguri de bambus, taiati marunt ½ morcov taiat in cubulete marunte 10 pastai de fasole tanara 2 cepe verzi, tocate marunt 1 lingurita de ulei de susan 2 linguri de seminte de susan