Petitchef

Chipsuri de dovlecei

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spalati bine dovleceii si curatati-i de coaja.
    Taiati-i felii potrivite nu f subtiri dar nici f gros.Presarati peste ei condimentele preferate.
    Puneti hartie de copt in tava aparatului de deshidratat si asezati feliile pe hartie.
  • Deshidratati cateva ore pe o parte, apoi pe cealalta, pana devin crocanti.
    Pastrati in cutii bine inchise. se pot deshidrata si in cuptorul incalzit pe cea mai mica treapta cu usa deschisa si avand grija sa nu coaceti!

L Lifestyle blog





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu dovlecei
Pui cu dovlecei
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mancare de vinete cu dovlecei
Mancare de vinete cu dovlecei
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
Flan cu dovlecei si pesto - fara gluten
7 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane de dovlecei si feta
Medalioane de dovlecei si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.