-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete pui
-
Retete marinată pui
-
Ciocănele de pui marinate
Ciocănele de pui marinate
pentru mine a fost o masa perfecta, pentru voi cum va fi?
-
(4.5/5 - 120 voturi)
-
6
-
74
Preparare
-
Ciocănelele de pui se spală și se zvântă.
Într-un castron mai mare amestecăm iaurtul cu pasta de tomate și pasta de ardei, apoi adăugăm usturoiul pisat, uleiul și amestecăm bine.
Condimentăm ciocănelele cu sare și piper, după care se introduc în marinată.
Se agită un pic castronul pentru a acoperi marinata în totalitate bucățile de pui.
Se dă la rece pentru minim 30 minute.
Se scot de la frigider, se scurg de marinată și se pun într-o tavă unsă cu puțin ulei.
Dacă aveți o tavă prevăzută cu un gratar, puteți să o folosiți - în felul acesta sosul va curge în tavă.
Eu nu am folosit o astfel de tavă, chiar am adăugat din marinată peste ciocănele în tavă :)
Am presărat boia și fulgi de chilli și am dat la cuptor pentru 40-50 minute la 200 grade C.
Am servit imediat cu o salată de rucola.
-
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Mmmm ce pofta..... ma duc sa pregatesc familiei o surpriza.
Superrr! si eu fac de obicei dar cu smantana
Imi place,reusita
Super buna
Foarte bun!!!!
O bunatate !!!!