Petitchef

Pulpe de pui marinate in sos worcestershire

Felul principal
4 porții
2 ore
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala bine copanelele de pui apoi se pun intr-un bol si se toarna peste sos-ul worcestershire, (aveti grija ca fiecare copanel sa fie uns cu sos), se lasa apoi la rece aproximativ 2 ore pentru a se marina. Se pune unt-ul intr-o tigaie la incins si apoi se adauga uleiul de masline ca mai apoi sa puneti copanelele de pui la prajit. Intoarceti carnea pe ambele parti si aveti grija sa incercati cu furculita daca s-au inmuiat si daca au prins culoare. Cand considerati ca sunt aproape gata turnati peste copanele sos-ul worcestershire ramas in bol-ul in care le-ati marinat, acoperiti cu un capac si peste 1,2 minute opriti foc-ul. Inainte de a le servi lasati-le sa stea sub capac 15 minute. Astfel de copanele marinate se pot face si pe gratar si vor fi la fel de gustoase.

    Detalii suplimentare gasiti pe:
    www.gatindcumira.blogspot.com

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:




Comentarii:

John_, 19/06/2020

Ca de obicei, o alta reteta cu cele mai proaste sfaturi. Intotdeauna uleiul se pune primul la incins si apoi untul. Apoi carnea, oricare ar fi ea, nu se apasa, nu se inteapa, nu se cresteaza, etc. Asta pentru ca sucurile sa ramana in interior. Dar Mira e tare! Are si blog culinar! Vai de capul nostru!

(0) (0) Abuz
20/02/2013

Este cea mai buna reteta din lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si este nr 1111111111111111 pentru mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui marinate
Pulpe de pui marinate
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Pulpe de pui cu mazare in sos alb
Pulpe de pui cu mazare in sos alb
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei